Foralle Haugesund- Vibrandsøyfestivalen

Stadig flere barn og unge faller utenfor samfunnet på forskjellige måter. Det gjør vi i Sparebankstiftelsen SR-Bank noe med. Det er mange dyktige miljøer som vil hjelpe barna. Derfor samler vi de gode kreftene for å gjøre løft i fellesskap for varige endringer. FOR ALLE! handler om at vi må samarbeide på tvers av organisasjoner. 

Foralle Haugesund er et samarbeidsprosjekt som skal tilby ferieaktiviteter til barn og unge og drives av Haugesund Røde Kors, Kirkens Bymisjon Skattkammeret og KFUK-KFUM Forandringshuset. De har kommet så langt i samarbeidsprosessen at de har startet samlokalisering mellom organisasjonene i Foralle – huset i Haugesund. 

Sommer 2022 ble det for andre gang arrangert Vibrandsøyfestival. En festival med gratis aktiviteter med et rikholdig og spennende program. Over to uker arrangeres det egne familiedager og en egen ungdomsfestival. I naturskjønne omgivelser et steinkast fra Haugesund sentrum kan familiene blant annet boltre seg med sup, sirkusartisteri, kano, tur med seilbåt, besøk av bamsen Bjørnis, kreative aktiviteter som å lage fuglehus, male t-skjorter og masse annet. Det fiskes, bades, lekes og alle får mulighet til å oppleve gode ferieaktiviteter og skape minner som familie uten at økonomi setter en begrensning. 

På ungdomsfestivalen er det fullt trøkk med konserter hver dag og aktiviteter fylt med action og opplevelser.