Sparebankstiftelsen SR-Bank er opptatt av å ivareta ditt personvern. Du kan ha tillit til at dine personopplysninger er trygge hos oss, uansett om du er gavesøker eller om du besøker vår hjemmeside og ulike sosiale medier.

Personopplysninger på gavesøkere
Hva registrer Sparebankstiftelsen SR-Bank og hvorfor?

Ved registrering av gavesøknad på Sparebankstiftelsen SR-Banks nettsider, lagres kontaktopplysninger til en person tilknyttet gavesøker. Opplysninger som registreres er navn, telefonnummer og emailadresse. Personopplysningene vil  benyttes i forbindelse med søknadsprosessen og vil ikke bli delt med andre organisasjoner.

Stiftelsen beholder kontaktinformasjon selv etter gaveutbetaling er fullført, dette for å kunne opprettholde en dialog med gavemottaker også i fremtiden for oppfølging av prosjektet.

Hva skjer når du besøker oss digitalt?

Når du besøker vår hjemmeside www.srstiftelsen.no eller går inn på stiftelsens profiler på sosiale medier som for eksempel Facebook, legges det igjen digitale spor. De eksterne sosiale mediene har sine egne regler for behandling av dine personopplysninger, som du godtar ved å akseptere deres brukervilkår. Dette kan ikke Sparebankstiftelsen SR-Bank påvirke.

Har du spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger eller ønsker å utøve dine rettigheter som registrert hos Sparebankstiftelsen SR-Bank , kan du kontakte oss på post@stiftelsensrbank.no